Pompe industriale Grundfos pentru modernizarea parcurilor industriale

pompe industriale

Cele mai multe parcuri industriale s-au dezvoltat pe platforme deja existente si mostenite cu zeci de ani in urma. De cele mai multe ori modernizarile s-au facut la imagine si mai putin la sistemele de incalzire si HVAC. Grundfos a fost solutia folosita de multe parcuri industiale din Europa, inlocuirea  vechilor pompe industriale avand ca rezultat un consum energetic mic si o emisie redusa a gazelor cu efect de sera.

pompe industriale

Pompe industriale Grundfos

Avand mai multe cladiri pe un spatiu extins, inlocuirea pompelor vechi cu pompe industriale Grundfos s-a facut pe etape de lucrari. Gestionarea si intretinerea usoara a pompelor a fost inca un punct castigat de beneficiar.

La un astfel de proiect lucreaza cot la cot consultanti si ingineri, instalatori si operatori de sisteme. Fiecare isi stie foarte bine bucatica pe care o are de facut, iar la final, punerea in functiune nu implica nici un risc. Comunicarea intre intreg ansablul de pompe industriale se face automat, prin wi-fi.

pompe industiale pret

sistem de pompe industriale Grundfos

Toate labirinturile de tevi si conducte vechi au disparut. Toate sistemele invechite au fost inlocuite. Totul a fost automatizat, randamentul energetic fiind imens. Noile pompe industriale consuma mult mai putin, chiar si cu pana la 80%. Consumul redus inseamna economie de resurse, inseamna bani alocati pentru alte proiecte.

Inlocuirea pompelor industriale vechi cu pome Grundfos este o investitie care se va amortiza in urmatorii ani. Senzorii de presiune diferentiala si posibilitatea adaptarii automate a debitului la cere se adauga si controlul pompelor de la distanta a inseamnat o automatizare eficienta a intregului sistem de incalzire cat si a sistemului de ventilatie.

Pentru incalzire pompele de circulatie Magma pentru uz industrial, cu motoare de ultima generatie, au permis o estimare corecta a consumului si nu au existat pierderi. Sistemele vechi nu mai dau randament iar pierderile de caldura sunt o risipa de resurse si de bani. Toate acestea pot fi oprite cu o investitie inteligenta: pompe industriale noi de la Grundfos.

Pompe industriale Grundfos pentru aer curat

aer curat cu pompe industriale grundfos

Noxe eliberate de un parc industrial

Sta in puterea noastra a tuturor sa schimbam in bine fata Pamantului. Daca eu sau tu putem recicla, beneficiarii parcurilor industriale pot aduce modernizari ale sistemelor de alimentare cu apa, incalzire sau racire. Mai putine noxe in atmosfera, inseamna un aer mai curat si mai sanatos pentru toti.

Modernizarea parcurilor industriale din Romania

Instal Generation din Brasov isi ofera toate cunostintele in vederea modernizarii parcurilor industriale cu instalatii si sisteme de pompare, respectiv distribuire a apei. Distribuitor direct al pompelor Grunfos in Romania, Instal Generation iti ofera solutii pentru costuri mai mici si confort mai mare.