Pompe submersibile, unde si cand sa le utilizezi

pompe submersibile

Pompele submersibile sunt printre cele mai eficiente optiuni disponibile daca trebuie sa pompati lichid dintr-un corp mare de apa. In timp ce majoritatea pompelor sunt pozitionate in afara apei si o trag la suprafata, aceste pompe submersibile sunt scufundate si imping apa la suprafata.

Evident, pompele submersibile pot functiona eficient numai in corpuri de apa suficient de adanci pentru a permite scufundarea lor totala. Cu toate acestea, daca aveti acces la un corp adanc de apa, acestea sunt solutia ideala de pompare. Dar pentru ce anume le puteti folosi?.

1. Irigare. Daca detineti terenuri si doriti sa va asigurati ca este bine irigat si sanatos, o pompa submersibila este solutia ideala pentru dvs. Indiferent daca detineti o gradina de dimensiuni medii sau mai multe hectare de teren agricol, puteti utiliza una sau mai multe pompe submersibile pentru a va furniza terenul cu apa dintr-un rezervor, lac sau alta sursa convenabila.

Pompe subersibile si utilizarea lor

2. Pomparea din puturi si foraje. Aveti o fantana adanca sau o gaura de foraj pe care doriti sa o utilizati pentru a suplimenta alimentarea cu apa? Exista servicii de foraj si servicii de renovare a puturilor care va pot ajuta sa realizati aceasta sarcina. Cand sunteti gata, veti avea nevoie de o modalitate de a transfera apa din fantana sau din foraj in rezervoarele de stocare. Orice pompe submersibile sunt ideale pentru aceasta sarcina. Sunt suficient de eficiente pentru a pompa apa de la adancimi mari, fara a utiliza prea multa energie sau a fi suprasolicitate.

3. Scurgerea apei. Trebuie sa scapi de un iaz sau de un corp de apa similar care se afla in prezent pe terenul tau? Daca aveti un corp de apa nedorit, pompele submersibile va pot ajuta sa o scurgeti rapid si eficient. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a pompa apa din subsoluri si din alte zone care ar putea fi inundate.