Pompe industriale, unde se folosesc si pentru ce

pompe industriale

Diverse tipuri de pompe industriale sunt utilizate in din ce in ce mai multe industrii si sunt capabile sa faca o multime de tipuri de munca, ceea ce le pune la mare cautare. Pompele industriale, care sunt unul dintre tipurile de sisteme de pompare, sunt solicitate din industrii precum petrolul si gazul, energia electrica, alimentele si bauturile, printre altele.

Progresul in tehnologie este cheia din spatele cresterii cererii, deoarece a condus la cresterea eficientei pompelor pentru a face fata sarcinilor de zi cu zi, precum si a impins factorul de fiabilitate al pompelor. In plus, este probabil sa reduca consumul de energie si sa-si mareasca performanta, deschizand calea pentru o desfasurare sporita in industriile de uz final, cum ar fi apa si apele uzate, petrolul dar si gazele. Toti acesti factori mentionati mai sus au facut ca piata de pompe industriale sa ajunga probabil la 99,3 miliarde USD pana in 2027.

Industria de pompe industriale

Pompele industriale sunt utilizate in general pentru a deplasa lichidul la o distanta dorita si cu viteza necesara. Exista mai multe tipuri de pompe potrivite pentru diferite tipuri de aplicatii. Aplicatia include in principal tipul de fluid pe care doriti sa il pompati, distanta pe care doriti sa o traversati si cantitatea de care este nevoie intr-un anumit interval de timp.

Cererea de pe piata pompelor industriale este determinata in principal de necesitatea crescanda de energie electrica din intreaga lume. Cresterea proiectelor de infrastructura in China, India si Arabia Saudita este de asteptat sa creasca nevoia. Se preconizeaza ca piata Orientului Mijlociu si a Africii va castiga importanta in viitorul apropiat, datorita numeroaselor proiecte viitoare.

In plus, industria genereaza o parte din venituri din constructia de utilitati, deoarece pompele si compresoarele sunt utilizate pentru a controla fluxul de fluide prin sistemele de apa si canalizare, care se gasesc in toate orasele importante din SUA. Cererea de pe aceasta piata tinde sa fie mai stabila aici, deoarece aceste servicii sunt esentiale.