Producatorii romani, curajosii care lupta cu produsele ieftine din import, partea a III-a

Bine v-am regasit!

Povestea noastra despre firmele romanesti care sunt implicate in productie, care atrag locuri de munca, care reusesc sa supravietuiasca pe o piata concurentiala mai mult sau mai putin corecta, continua.

1.Amadora Wood si depozitul de lemn

Pe cei de la Amadora ii „cunosc” si ii urmaresc de cativa ani. Ador casele din lemn pe care le construiesc, atat in tara cat si in tarile nordice. Mai nou, acestia aduc lemn din tarile scandinave pe care il prelucreaza pentru a fi optim in constructia caselor pe structura din lemn.

Ce gasiti in depozitul de lemne din Mures:

  • lemn pentru constructia caselor pe structura din lemn;
  • grinzi si capriori;
  • lemn pentru structura acoperisurilor;
  • stalpi de rezistenta din lemn;
  • lemn pentru acoperirea peretilor;
  • elementi pentru case din lemn.

Daca vreti sa construiti o casa pe structura din lemn, aruncati un ochi in depozitul lor.

2. Tamplarie PVC si aluminiu Cluj

Cei de la Sibrem  sunt renumiti pentru productia de articole ce tin de tamplaria PVC si aluminiu. Se pot lauda cu unele dintre cele mai frumoase balustrade care infrumuseteaza hoteluri si institutii publice de pe raza municipiului Cluj si nu numai.

Tot la ei puteti apela si daca vreti sa va innoiti scara de bloc cu cutii postale moderne, din diverse materiale, inclusiv cu insertii din geam/sticla sablata. De la usi metalice si pana la paravane pentru dus, puteti sa va bazati pe aceeasi firma de incredere : executie personalizata, consultanta, garantie si postgarantie.

Sibrem va propune sticla securizata pentru bucatarie, o modalitate de a da personalitate spatiului, de a inlocui clasica faianta cu un material ecologic, rezistent si usor de curatat. Sute de modele, mii de culori!