Sandale dama din piele naturala, trenduri in 2022

sandale dama piele naturala

In fiecare vara trendul pentru sandale de dama se schimba. Stiu ca esti o fashionista si iti doresti sa fii „pe val”, tocmai de aceea iti recomand sandale dama din piele naturala care sa iti faca zilele mai frumoase si mai colorate

Sandale dama din piele naturala cu barete subtiri sau snur care se leaga sexy de picior

Moda se intoarce mereu, dar cu unele „retusuri”. Sandalele cu snur sau barete subturi care au defilat in anii 96-98 cat si prin 2005 se reintorc. Atentie la varf! Tineti minte varfurile ascutite si lungi? Acelea inca raman istorie. 🙂 Asadar, iata o sanda in trendul 2022!

sandale dama piele naturala cu barete

Sandale dama AGC832, www.pasmania.ro, pret 189 lei

Sandale dama elegante din piele naturala  pentru evenimente

Sezonul nuntilor abia a inceput. Stiu ca vrei sa stralucesti si sa te simti comod toata ziua sau toata seara. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti supui picioarele la chinuri. 🙂 Alege o pereche de sandale cu toc patrat care sa iti sustina greutatea si cu un calapod comod. Pielea naturala ramane un etalon al bunului gust, iar nuantele care intra in categoria „nude” inca „rules”. Sper sa nu te superi pe mine pentru englezisme, pur si simplu se potrivesc frumos in context.

Iata si recomandarea!

sandale dama elegante din piele naturala

Sandale dama AGC548, www.pasmania.ro, pret 149 lei

Sandale cu toc pentru rochii si jeans

Toate femeile au cel putin o pereche de sandale cu toc care merg cu orice, cu rochii vaporoase de vara, cu tinuta de la birou sau cu o pereche de jeans. Nu stiu daca ai observat, dar eu am recomandat aici doar sandale dama din piele naturala. Mai mult decat atat, toate sunt fabricate in Romania.

Iata perechea mea prefetara de sandale din piele naturala cu toc.

sandale dama piele naturala cu toc

Sandale dama LF139, www.pasmania.ro, pret 139 lei

Sandale dama casual din piele naturala

In parc, la piata sau oriunde poti purta sandale casual din piele naturala, cusute manual si cu branturi confortabile. Fara toc, in culori combinate sau uni, vesele si rezistente, sandalele casual din piele naturala iti asigura un confort superior.

Ce spui de sandalele de piele de mai jos?

sandale fama casual piele naturala

Daca vrei sa le probezi, hai in Britex Brasov, stand145 si stand 180-181. Daca nu, comanda-le de pe www.pasmania.ro. Ai livrare gratuita! Sa ai o vara minunata si sa te bucuri de frumoasele sandale dama din piele naturala zi de zi.