SDA îmbunătățește și extinde serviciile pentru clienți

depozitare arhiva ghimbav

Orientarea către client, profesionalismul, vasta experiență și costurile avantajoase au făcut ca astăzi, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, să ocupe un loc fruntaș între entitățile ce furnizează servicii de arhivare.

Cunoașteți deja faptul că există două depozite dedicate managementului documentelor, în Brașov, respectiv București, însă nevoia constantă de gestionare a informațiilor și dorința de dezvoltare continuă a activității i-a ambiționat pe reprezentanții companiei să se implice într-un nou proiect. Așadar, suntem nerăbdători să vă împărtășim vești bune: SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare se pregătește de inaugurarea unui nou depozit propriu, în imediata apropiere a orașului Brașov, în cadrul proiectului Sofimat Logistic Park Ghimbav.

Vezi și NOU DE LA SDA! GHIDUL – CUM FACI ECONOMII OPTIMIZÂND ACTIVITATEA DE ARHIVARE

Siguranța documentelor, ca principiu de bază al afacerii, reprezintă motorul înființării unui spațiu de depozitare clasa A, ce se distinge prin tehnologii constructive ultramoderne.

Astfel, s-a pus accent pe instalarea unor echipamente de ultimă generație în domeniul protecției la foc, precum: sprinklere de raft, sisteme de desfumare, elemente de monitorizare și control acces, esențiale pentru asigurarea nivelului de siguranță și confidențialitate.

Mai mult decât atât, se remarcă îmbunătățiri ce vor contribui, fără îndoială, la asigurarea condițiilor optime de conservare. Menționăm aici:
– lumină naturală suplimentară grație unor luminatoare moderne ce oferă și ventilație spațiului
– iluminat cu led
– panouri termoizolante cu vată de 12 centimetri
– acoperiș izolat cu vată de 20 centimetri.

Și asta nu e tot, căci, dezvoltatorul nu a construit doar hala, ci a adus un plus de valoare prin proiectarea unui sediu de birouri modern cu scopul de a găzdui atât zona administrativă, cât și cea de operațiuni și prelucrare arhivistică.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare a demonstrat, încă o dată, că rămâne fidelă misiunii de a oferi clienților soluții personalizate de arhivare la cele mai înalte standarde, într-un cadru de maximă siguranță și confidențialitate.

Vezi și Cum poate reduce costurile o soluție eficientă de arhivare a documentelor?

Investiția efectuată stă mărturie în procesul de inovare și dezvoltare a serviciilor și oferă, în același timp, garanția lucrului bine făcut.