Servicii diverse pentru nevoi personalizate

servicii

Toti avem nevoie de servicii, dar nu de aceleasi… 🙂 Tocmai din acest motiv eu continui seria de 4 recomandari pentru 4 servicii care ti-ar putea fi de folos atat frecvent cat si la nevoie.

Transport rutier, maritim si aerian

Transportul intern si international este un domeniu in care logistica si buna organizare se vede in siguranta si rapiditate, in preturi si termene respectate. Iata de ce AMECO CARGO SERVICES – @acsph si-a castigat un nume in transport rutier, maritim si aerian Prahova.

Pe langa serviciile de transport rutier Prahova oferite la nivel national si international (cu ansamblu cap tractor, semiremorca, ansamblu camion, camioane distributie, camioane frigorifice), poti beneficia de transport maritim si transport aerian.

Croitorie Ramnicu Valcea – Echipamente de lucru si protectie

Cand spui echipamente de lucru si protectie Ramnicu Valcea, spui Miulescu Company, o croitorie cu traditie in confectionarea hainelor de protectie si a echipamentelor speciale. Echipamentele cu regim special necesita atat o atentie deosebita cat si o experienta vasta in confectii textile.

Salut ce aceasta cale acesta coitorie din Ramnicu Valcea care demonstreaza ca daca vrei cu adevarat si muncesti asiduu, se poate. Sunt convinsa ca la mijloc este si mult talent.

Asistenta rutiera si tractari auto Iasi

Chiar daca nu ai ramas inca in tarfic, sa stii cu nu este exclus sa ti se intample. Tocmai de aceea e bine sa fii informat si in ceea ce priveste serviciile de asistemta rutiera si tractari auto Iasi. Daca esti din zona sau te afli intr-o excursie in zona Moldovei si te afli in imposibilitatea de a te mai deplasa cu masina pe carosabil, apeleaza la Euro Assistance Iasi pentru tractari auto pe platforma.

Mai mult decat atat, daca crezi ca problema ta se rezolva rapid, Euro Assistance dispune de un service auto mobil Iasi pentru interventii rapide. In cazul in care lucrurile necesita timp, ramane valabila oferta de tractari auto Iasi.

Agregate de cariera si balastiera Prahova – vanzare si transport

Cei care lucreaza in constructii stiu cat de utile sunt produsele de balastiera sau cariera. Daca inca nu a ajuns la tine vestea legata de vanzarea si transportul de agregate de balastiera si cariera Prahova, afla ca cei de la Aslan vand si comercializeaza nisip (margaritar), piatra, refuz de ciur, criblura si balast la scara mare.

Cu masini de 40t, Aslan vinde si transporta agregate de balastiera si cariera in Prahova si in toata tara.

Astea fiind spuse nu imi ramane decat sa il parafrazez pe Porky Pig, „That’s all folsk!” Astea au fost cele 4 servicii prezentate azi.