Cazare Moieciu – Casa Mia, pensiune cu 9 camere

cazare Moieciu

Pentru cei aflati in cautare de cazare Moieciu, am o recomandare si anume, Pensiunea Casa Mia. Situata sub dealurile din Moieciu de Sus, peniunea Casa Mia este tot ce ti-ai putea dori pentru o vacanta la munte sau pentru un weekend relaxant.

Facilitatile pensiunii si privelistea oferita fac casa buna impreuna si iti ofera oportunitati de cazare Moieciu atat indoor cat si outdoor. Child friendly, pensiunea Casa Mia este o unitate de cazare iubita de familiile cu copii.

Ai la dispozitie:

  • 9 camere spatioase si mobilate cu gust;
  • terase si vedere splendida;
  • baie proprie;
  • bucatarie utilata si sala de servit masa;
  • foisor;
  • vatra cu gratare;
  • loc de joaca pentru copii.

Pensiune Moieciu pentru inchiriere integrala

Poti, bineinteles, sa rezervi o singura camera pentru necesitatile familiei tale dar poti pentru evenimente personale sau private sa inchiriezi Casa Mia in totalitate, integral. Cu siguranta toata lumea va fi incantata de conditiile de cazare din pensiune si de intregul peisaj viu care inconjoara Casa Mia.

cazare moieciu pensiunea casa mia

Pentru un weekend alaturi de prieteni sau pentru un teambulding, oprtunitatile de cazare Moieciu oferite de pensiunea Casa Mia sunt excelente.

Cazare Moieciu de la 160 ron/ noapte

Si pentru ca oamenilor de la pensiune le place sa fie fermi si onesti, au preturile la vedere, nu la cerere sau in mesaj privat. 🙂 Preturile sunt afisate pe site, doar inchirierea integrala se negociaza in functie de numarul de persoane si de perioada de inchiriere.

Si daca te intrebi ce sa faci in Moieciu, ei bine, ai de ales intre a petrece vreme in pensiune sau in curtea spatioasa, inclusiv in vecinate, dealurile din spatele pensiunii fiind alegere ideala in orice sezon si intre a colinda si descoperi obiective turistice.

Daca alegi serviciile de cazare Moieciu ale Pensiunii Casa Mia, poti vizita Biserica Sf. Nicolaie din Moieciu de Jos, Pestera Liliecilor din satul Pestera, Cheile Gradistei si cateva rezervatii naturale care te vor uimi cu biodiversitatea si izvoarele sau cascadele splendide.