Suplimente esentiale, suplimente alimentare naturale

suplimente esentiale

Suplimente esentiale pentru o viata sanatoasa si echilibrata! Piata abunda de suplimente alimentare, dar cum le alegi pe cele care chiar functioneaza, care se absorb rapid si produc efecte favorabile fara a avea vreun efect secundar?

Cunoasterea inseamna putere si poate insemna o canalizare pozitiva a starii de sanatate. Reclamele ne incanta cu beneficii care mai de care mai fantastice, dar oare chiar asa sa fie? Cat de pure sunt formulele si suplimentele alimentare, naturale sau de sinteza care se gasesc in comert si farmacii?

suplimente alimentare

Suplimente esentiale, suplimente alimentare pure

Cum adica suplimente alimentare pure? Pur si simplu sunt realizate din plante, uleiuri vegetale si uleiuri esentiale. Lipsa conservantilor si a aromelor sintetice sunt elemente importante pentru cei care tin la sanatate si adora stilul natural.

Mi-ar placea sa cred ca ne putem lua din natura si alimentatie toate vitaminele si mineralele de care avem nevoie pentru o sanatate de fier. Din pacate, nu e simplu. Hrana verde si legumele vin din tari indepartate, nu stim cum au fost crescute, tratate etc. Este aproape imposibil sa consumi doar alimente bio sau eco, iar in ceea ce priveste acesti termeni, multi il folosesc fara a avea temei.

Asadar, daca esti in cautare de vitamine si minerale organice, am o recomandare pentru tine. Acceseaza link-ul www.suplimente-esentiale.ro si vei descoperi o gama de formule inovatoare, o gama de suplimente alimentare pentru imunitate, detox sau longevitate.

Starea de bine se obtine cu suplimente esentiale

Sportul si dieta adecvata sunt primele masuri pe care le poti lua pentru un tonus fizic si emotional. Totodata, iti poti sustine sanatatea cu suplimente esentiale, cu suplimente alimentare pure, organice. Este foarte important aspectul absorbtiei in organism a mineralelor si vitaminelor. Iti recomand suplimente naturale cu absortie usoara, care nu se pierd sau se elimina din organism.

suplimente esentiale vitamina k

Nanoemulsified D3K2 – supliment esential revolutionar

Se vorbeste mult de necesarul zilnic de vitamina D3, atat in perioadele de crestere, cat si in a 2-a parte a vietii. Vezi tu, fara vitamina K2, vitamina D3 isi gaseste greu drumul catre oase si poate ajunge in artere si tesuturi moi. Tocmai de aceea revin la ideea de la inceput, si anume, cunoasterea inseamna putere, putere a alege intelept si in cunotinta de cauza suplimente alimentare care chiar functioneaza.

Nu ma lungesc, ai la indemana o paleta vasta de informatii  care sa te ajute in alegerea vitaminelor si mineralelor esentiale pentru starea ta de bine.