Sfoara de balotat: o solutie eficienta pentru balotarea recoltelor

sfoara balotat

Ce este sfoara de balotat?

Sfoara de balotat este un element esential in procesul de balotare a recoltelor agricole. Aceasta sfoara rezistenta si durabila asigura o fixare sigura si solida a balotilor, protejand continutul acestora pe durata depozitarii si transportului. Pe site-ul utilajeagri.ro, gasiti o gama variata de sfori de balotat de inalta calitate, potrivite pentru diferite tipuri de prese de balotat.

Caracteristici ale sforii de balotat:

  • Rezistenta la intindere de 18% – 24%
  • Rezistenta la rupere minima de 230 kg
  • Disponibila in diferite lungimi si grosimi
  • Material durabil si rezistent la factorii externi
  • Usor de manevrat si utilizat

Beneficiile utilizarii sforii de balotat:

  1. Fixare sigura a balotilor: Sfoara de balotat asigura o fixare solida a balotilor, evitand riscul de desfacere sau deteriorare pe durata manipularii si depozitarii.
  2. Protejarea continutului balotului: Sfoara rezistenta protejeaza continutul balotului impotriva umiditatii, murdariei si altor factori externi care pot afecta calitatea recoltei.
  3. Economie de timp si efort: Utilizarea sforii de balotat faciliteaza procesul de balotare, reducand timpul si efortul necesare pentru a fixa balotii.
  4. Compatibilitate universala: Sfora de balotat este compatibila cu majoritatea tipurilor de prese de balotat, asigurand o utilizare versatila si convenabila.
  5. Raport pret/calitate excelent: Sfora de balotat oferita de utilajeagri.ro are un raport excelent intre pret si calitate, asigurandu-va ca obtineti un produs de inalta calitate la un pret accesibil.

Tipuri de sfora de balotat

Sfoara de balotat din material textil

Sforile din material textil sunt durabile și rezistente la rupere, oferind o fixare sigură a balotilor. Sunt potrivite pentru utilizarea în presele de balotat și asigură o legare solidă a recoltelor.

Sfoara de balotat din plastic

Sforile din plastic sunt cunoscute pentru rezistența lor la intemperii și la factorii externi, fiind ideale pentru balotarea recoltelor în condiții dificile de mediu.

Sfora de balotat din fibra naturala

Sforile din fibră naturală, cum ar fi sforile din cânepă sau din bumbac, sunt apreciate pentru caracteristicile lor ecologice și biodegradabile. Aceste sfori sunt potrivite pentru utilizarea în agricultura ecologică și în producția de baloti organici.

Fiecare tip de sfoară de balotat are avantaje și utilizări specifice, iar alegerea potrivită depinde de nevoile individuale ale fermierilor și de condițiile de lucru specifice.

Comanda sfoara de balotat de la Ricvidan din Brasov

Pentru a achizitiona sfoara de balotat potrivita pentru nevoile dumneavoastra, accesati site-ul utilajeagri.ro si consultati gama lor variata de produse. Promti, raspund repede atat comenzilir online cat si cererilor telefonice. Livreaza rapid in toata Romania, la tara sau la oras, asigurandu-se ca veti primi produsele in cel mai scurt timp posibil.