Sistemul automatizat al portilor batante

automatizari porti Brasov

Atunci cand vine vorba de sisteme de automatizari porti Brasov, producatorii propun doua tipuri de porti automate: portile culisante si portile batante.

Fata de portile culisante, portile batante tind sa fie mai simple si mai ieftine. Asadar, realizarea unei porti batante poate costa cu pana la 50 % mai putin, comparativ cu una culisanta.
Aceste porti batante reprezinta acele porti clasice, fiind si cel mai des intalnite in curtile rezidentiale din tara noastra. De regula, se deschid spre interiorul curtii.

Aceste sisteme de automatizari ale portilor batante functioneaza pe baza unor balamale montate la intersectia portii cu gardul.

De ce sa alegem un astfel de sistem de automatizare al portilor batante ?

Este foarte usor de dedus si inteles faptul ca, acest sistem de automatizare porti batante este benefic prin faptul ca ofera beneficiarului flexibilitate si confort. Dar asta nu este singurul avantaj. Conform articolelor citite si parerilor producatorilor, primul motiv pentru care au achizitionat acest sistem este legat de securitate, deoarece reduce riscul patrunderilor prin efractie. Sistemele clasice de securizare a portilor, cu lacat, spre exemplu, sunt relative vulnerabile.

Avand un astfel de sistem de automatizare porti batante, puteti actiona portile fara sa va deplasati in afara casei sau in afara masinii. De cele mai multe ori, portile automate sunt actionate cu ajutorul unei telecomenzi dar cum tehnologia a avansat, deschiderea sau inchiderea lor, poate sa fie chiar de pe telefon.

Poate va ganditi ca sunt foarte scumpe, ca ele costa o avere, dar de fapt, veti descoperi de indata ce veti incepe sa va informati si cautati, ca sunt foarte accesibile, mai accesibilie decat va asteptati.

Asadar, portile batante nu mai reprezinta de mult timp o grija sau un vis, dimpotriva, sunt foarte usor de achizitionat si mai ales de montat de oricine. Ce este foarte important de stiut este ca, nu trebuie sa va achizitionati porti noi. Ele pot fi montate pe portile pe care deja le aveti.
Bucura-te de timpul tau acasa fara griji. Aceste sisteme de automatizare ale portilor batante iti ofera confort, lejeritate si flexibilitate. Consulta reprezentantii de vanzari, magazine specifice, informeaza-te si vei vedea cat de usor devine totul odata cu achizitia lor.

Montajul acestor sisteme de automatizari porti batante trebuie sa fie facut neaparat de profesionisti cu experinta vasta in acest domeniu, incat dumneavoastra sa va puteti bucura de produs pe intreaga durata a lui de viata.