Motive pentru care sa apelezi la o agentie de munca in strainatate

recrutare personal work elite

Azi poti locui sau lucra oriunde in Europa, dar oare este chiar atat de usor sa gasesti un job care sa ti se potriveasca manusa si sa fie conform calificarilor tale? Poti trimite zeci de CV-uri sau poti alege calea cea mai simpla si mai eficienta: o agentie de munca in strainatate.

Care sunt cere mai relevante motive pentru care sa alegi o egentie de plasare de recrutare? Iata 3 motive mari si late!

1.SIGURANTA locului de munca

Daca pleci sa lucrezi in afara tarii este recomandat sa pleci printr-o agentie de munca in strainatate, agentie de incredere, autorizata sa functioneze de Ministerul Muncii si care nu percepe comisioane sau taxe.

O astfel de agentie se va zbate sa iti obtina un loc de munca care sa iti aduca diverse beneficii precum:

  • Salariu bun si la timp
  • Asigurare de sanatate
  • Cazare
  • Transport la locul de munca

2.Salariu la nivel european

Cei mai multi romani care apeleaza la o agentie de munca in strainatate o fac pentru un salariu la nivel european, un venit mult mai mare decat cel din Romania cu care sa isi indeplineasca visurile. Exista tari precum Franta, Germania, Belgia sau Italia care cauta constant forta de munca calificata, mai ales sudori Mig-Mag si sudori Tig.

Cu siguranta, in multe tari europene, cei cu calificari in domenii care sufera din lipsa de specialisti, vor avea un salariu mult, mult mai mare decat ar putea castiga in Romania. Un rol important pe care o agentie de munca in strainatate il are este acela de a traduce pe intelesul angajatului roman toti termenii si toate conditiile.

Daca pleci fara sa intelegi limba tarii in care vei lucra, cum poti avea certutudinea ca ai semnat un contract care sa te avantajeze? In plus, tu nu platesti nimic agentiei de recrutare, ea isi ia comisionul de la compania pe care a ajutat-o aducandu-i un om cu calificarea necesara.

3.Cunoasterea pietii muncii din tara respectiva

O agentie de munca in strainatate studiaza bine piata de munca din diverse zone sau industrii, cunoaste ofertele, salariile care se ofera fix pe job-ul tinta si stie sa negocieze pentru a obtine cat mai multe avantaje.

In concluzie, tu nu ai nici un comision sau vreo taxa de platit firmei care se ocupa cu intermedierea locului de munca, mergi la sigur si ai conditii excelente de munca. Daca vrei siguranta, salariu mare si un job pe calificarea ta, apeleaza la o agentie de munca in strainatate.