Transport moloz din demolari in Bucuresti

transport moloz demolari Bucuresti

Transport moloz Bucuresti” este o expresie atat de cautata in Google incat am impresia ca se demoleaza mai mult decat se construieste. Da, stiu, nu este adevarat. 🙂 Astazi vreau totusi sa ne aplecam putin asupra serviciilor de demolari si a celor de transport moloz in Bucuresti.

E mai greu sa constuiesti decat sa darami  – FALS

A demola de multe ori poate fi o misiune extrem de grea si riscanta, mai ales atunci cand demolarile sunt partiale sau imobilul ce urmeaza a fi istorie este situat intre alte imobile. In functie de tipul de constructie (beton, caramida, structura metalica) se stabileste de catre specialisti tipul de demolare:

  • demolare mecanica (cu excavatoare, excavatoare cu foarfeca hidraulica, macara cu bila);
  • demolare prin implozie (explozie controlata) – necesita experienta pirotehnica.

Demolarile cat si serviciile de transport moloz in Bucuresti se fac astazi cu un impact minim asupra mediului.

Transport moloz Bucuresti si reciclare

Da, din fericire multe materiale rezultate din demolari pot si reciclate ca mai apoi sa ajunga acolo unde trebuie cu ajutorul serviciile de transport moloz Bucuresti. Astfel,

  • betonul, caramida, pavelele se recicleaza si se folosesc la constructia de strazi, fundatii
  • fierul se poate refolosi in urma topirii
  • lemnul poate fi tocat si refolosit in productia de panouri prefabricate
  • sticla este colectata si ea si poate reintra in productie

Desurile din constructii, de obicei, ajung prin intermediul serviciilor de transport moloz Bucuresti intr-o statie de sortare unde sunt recuperate si triate toate materialele ce pot fi refolosite. Acest lucru este util atat pentru mediul inconjurator cat si pentru buzunare.

Este firesc si simplu sa reciclam materialele rezultate in urma demolarilor. Cu toate acestea, vedem de multe ori deseuri aruncate pe campuri sau in diverse zone. Cred ca ne lipsesc capitole din „bunele practici” si nu toti cei implicati in demolare si transport deseuri Bucuresti inteleg impactul negativ al acestor materiale lasate la intamplare.

Serviciile de transport moloz nu sunt costisitoare si, indiferent de anvergura materialelor, exista solutii la indemana. Pentru consumatorii casnici exista saci si servicii GRATUITE de ridicare a molozului, iar in ceea ce ii priveste pe operatorii mari, acestia ar trebui sa fie constrienti de faptul ca contravaloarea amenzilor depaseste contravaloarea serviciilor de transport moloz Bucuresti.