Agentie imobiliara Brasov cu oameni, despre oameni si cu codul deontologic invatat

agentie imobiliara brasov

In Brasov se vand, se inchiriaza si se cumpara apartamente cu o viteza fulgeratoare. Ce-i drept, se si construieste mult. Chiar si asa, nu stiu in ce masura s-a ajuns la un echilibru. Vrei sa pierzi timp si energie ocupandu-te tu de cumpararea/vanzarea unui apartament sau vrei sa apelezi la o agentie imobiliara Brasov?

Stiu ca de multe ori agentiile imobiliare nu sunt vazute cu ochi buni. Multi cred ca e usor sa faci aceasta intermediere, sa alergi toata ziua la vizionari si sa gasesti echilibrul intre cerere si oferta. Poate ca din afara asa pare, dar adevarul este altul.

Codul deontologic al agentului imobiliar

Dragii mei, agentii imobiliari nu sunt niste vanatori de comisioane. Cei mai multi isi fac meseria cu pasiune si au o adevarata satisfactie atunci cand gasesc apartamantul perfect sau casa mult visata pentru client. Stiti ca exista si comisionane de intemediere de 0%? Da!, chair exista, mai ales atunci cand este vorba despre proiecte imobiliare noi.

Pentru cei care nu stiu, exista „Codul Etic si Standardele de Practica ale Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania”. Asa cum au medicii sau avocatii, au si agentii imobiliari un cod etic, un cod al respectului fata de client, fie ca este vanzator, cumparator sau chirias.

In calitate de agent ale unei agentii imobiliare Brasov iti asumi raspunderea pentru orice actiune si ai obligatia de a trata fiecare parte cu ONESTITATE. Ce inseamna asta? Sa prezinti lucrurile clar, sa prezinti atat avantajele apartamentului sau casei cat si posibilele vicii. Trebuie sa existe echilibru intre vanzare-cumparare, sa existe cumparatorul sau chiriasul perfect pentru un anume apartament.

Agentie imobiliara Brasov cu oameni faini

Omul nu doar ca sfinteste locul, omul este in spatele oricarui brand. O agentie imobiliara sau o firma oarecare nu este o imagine in statia de autobuz, este efortul sustinut a mai multor oameni, este energie pura.

Daca vrei sa te convingi, incearca sa cumperi sau sa vizi o locuionta cu Sinuhe Imob. Ai sa simti oamenii, ai sa vezi implicarea si sinceritatea cu care iti vorbesc atunci cand prezinta o casa. Scopul acestor oameni este sa te multumeasca, fie ca esti vanzator, fie ca esti cumparator. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori in piata imobiliara functioneaza RECOMANDARILE. Acesti oameni vor trece mai usor la urmatorul proiect imobiliar daca tu ii recomanzi cunoscutilor tai.

O agentie imobiliara Brasov despre oameni

agentie imobiliara brasov despre oameni

Sinuhe Imob Brasov este despre oameni nu despre case si apartamente

Multe agentii imobiliare din Brasov se focuseaza pe case si apartamente. Vezi tu, Sinuhe Imob se concentreaza pe oameni, pe nevoile lor. Omul conteaza, case si apartamente sunt, si daca nu sunt, se construiesc. Oamenii sunt cei care trebuie sa fie multumiti. Un agent imobiliar bun trebuie sa gaseasca locuinta perfecta si trebuie sa fie un bun mediator, fara ca vreo parte sa fie defavorizata. Atat cumparatorul, cat si vanzatorul trebuie sa fie nu multumiti, ci incantati de afacerea facuta.

In incheiere nu pot decat sa ma repet, Sinuhe Imob este o agentia imobiliara cu oameni si despre oameni.