Sisteme de irigatii noi cu pompe submersibile Grundfos

pompe submersibile grundfos irigatii

Aud destul de des vorbindu-se despre sistemele de irigatii pe care Romania le-a avut candva. Nostalgicilor as dori sa le amintesc ca ele, chiar daca ar mai fi existat, nu ar fi putut folosite, functionarea lor ar insemna costuri energetice si de intretinere foarte mari.

Tehnologia folosita in irigatii cu zeci de ani in urma nu ar mai dat randament acum. S-a pus problema unor sisteme de irigatii noi, performante si aici sistemele de pompe submersibile Grundfos au fost alegerea mai multor detinatori de terenuri agricole pentru crearea unor sisteme de irigatii automate, eficiente si economice.

Ce inseamna pompa submersibila?

Pompele de apa care au fost proiectate si construite pentru a functiona complet imersate in apa poarta numele de pompe submersibile. Grundfost este unul din cei mai mari constructori si distribuitori de electro-pompe imersibile din lume. Nu intamplator pompele submersibile Grundfos sunt alegerea multor fermieri din lume.

Grundfos, sustenabilitate in agricultura romaneasca

Una din problemele fermierilor din vestul si sudul Romaniei este lipsa precipitatiilor. Avem terenuri intinse si  ideale pentru agricultura dar lipsa precipitatiilor si a unui sistem de irigatii eficient si economic pune in pericol hectare intregi de culturi.

Solutia? Sisteme de irigare cu pompe submersibile Grundfos.

pompe submersibile grundfos

Sistem de irigatii realizat cu pompe submersibile Grundfos, www.pompe-grundfos.ro

Apa din panza freatica poate fi folosita pentru sistemele de irigare. Aducerea ei la supratafa cu pompe submersibile Grundfos este facila iar functionarea aspersoarelor se poate realiza cu un sistem bine pus la punct, programat si conectat la un calculator sau la telefonul mobil.

Senzorii care pot fi montati in sol si in aer pot culege informatii si le pot trimite catre pompa submersibila Grundfos, astfel, intreg sistemul va functiona doar in anumite conditii de seceta. Pompa submersibila Grundfos va functiona doar la nevoie, facandu-se astfel economii.

Ieftine si fiabile, pompele submersibile de la Grundfos sunt o solutie pentru redresarea agriculturii romanesti, pentru crearea unor sisteme de irigatii automate. Fermierul nu mai depinde de ploaie, culturile nu mai sunt amenintate de seceta.

Daca esti unul dintre fermierii care se confrunta cu seceta, poti apela la specialistii Grundfos pentru un sistem de irigatii ieftin, usor de folosit si cu viata lunga.