Autospecială cu macara și platformă Hărman – Brașov

Autospecială cu macara și platformă Hărman (Brașov)

Ai nevoie de o autospecială cu macara și platformă Hărman, în împrejurimile orașului Brașov? Nimic mai simplu: profesioniștii de la Tractări Auto Palas vin în întâmpinarea ta cu servicii complete de încărcare – descărcare, tractări auto cu macara rotativă, asistență rutieră, la orice oră, indiferent de poziția autovehiculului sau de condițiile meteo.

Și sunt absolut convinsă că, măcar o dată în viață, fiecare dintre noi s-a confruntat cu situații când avea de transportant un automobil nou, neînscris sau dimpotrivă unul tip „rablă”, când a deraiat de pe carosabil ori a întâmpinat probleme de mecanică astfel încât deplasarea cu mașina a devenit imposibilă.

Practic, oricât ți-ai dori, nu poți rezolva de unul singur situații de acest gen, așadar salvarea vine de la compania de profil, echipată cu autospecială cu macara și platformă Hărman. Pregătită pentru remorcare și tractare autoturisme în Brașov și în zonele din proximitate, autospeciala puternică, cu dimensiuni reduse, a fost special concepută pentru acces în spații înguste, precum parcări subterane, străduțe cu sens unic sau curți.

Vezi si articolul Transport auto avariate Brasov si imprejurimi.

Mai mult decât atât, cei de la Tractări Auto Palas efectuează chiar și servicii de transport rulote, containere și elemente agabaritice, care nu depășesc două tone și transport pe platformă cu macara pentru utilaje agricole sau folosite în construcții.

La final ar mai fi de evidențiat faptul că personalul, specializat în manevrarea macaralei, va acționa cu responsabilitate și în mod eficient, așa încât orice bun manipulat sau tractat să nu sufere daune în timpul transportului.

Așadar, nu lăsa evenimentele rutiere să îți strice ziua. Ia atitudine și solicită o autospecială cu macara și platformă Hărman. Echipa de intervenție va prelua, încărca, transporta, descărca și preda mașina în starea inițială. Indiferent că discutăm despre nevoi simple sau complexe, experții vor răspunde prompt, iar raportul calitate/ preț în ceea ce privește serviciile, cu certitudine „merită toți banii”.

Să auzim de bine!