Epurarea apelor – ETK Tank

montare statii de epurare

Ce reprezinta epurarea apelor si la ce ajuta acest proces? Prin termenul de epurare facem referire la apa pe care o utilizam in scop casnic, comercial, industrial si nu numai. Acest procedeu ajuta la filtrarea particulelor grosiere si a suspensiilor solide din apa menajera. Mai departe, o statie de epurare indeparteaza substantele grase, se decanteaza si se face epurarea de substante straine si alte impuritati.

Apa rezultata in urma unui astfel de proces de epurare se recircula, iar namolul rehidratat se va colecta in recipiente special concepute in acest sens. La finalul purificarii, apele rezultate trebuie sa detina parametrii corespunzatori celor impusi de catre standardele europene. Unele dintre cele mai bune echipamente din domeniul epurarii le puteti gasi la ETK Tank.

Acestea sunt ideale pentru orice tip de comunitate care are nevoie de apa potabila. Fie ca vorbim de un cartier rezidential, un oras sau chiar un sat, aceste produse reprezinta alegerea ideala. Nu produc zgomote si nici nu deranjeaza in mod vizual, ele fiind discrete si usor de incorporat chiar si in zonele moderne ale oraselor. Nu afecteaza mediul inconjurator, astfel ca nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu amplasarea acestora.

Cu ajutorul unei astfel de statii de epurare puteti face dentrificarea apelor reziduale, pentru a obtine o apa in parametri corecti. Apa astfel purificata poate fi apoi folosita fie in constructii, spalatorii, in scop industrial, la curatarea strazilor, umplerea iazurilor, irigatii si chiar pentru baut. Toate materialele acestei statii si a sistemelor de epurare de la ETK talk sunt de o calitate superioara, nu corodeaza si au o rezistenta sporita in timp fata de conditiile climatice.

Un alt avantaj al acestor produse este si faptul ca sunt complet automatizate. Spre deosebire de alte statii simple sau semiautomate, acestea nu necesita o supraveghere in prealabil sau de alte interventii ulterioare. Intreg procesul de epurare se realizeaza independent, fara a avea nevoie de alte ajustari. Specialistii nostri va stau mereu la dispozitie pentru a va oferi consultanta si pentru a va raspunde intrebarilor sau neclaritatilor legate de produsele si serviciile oferite.