Igienizare auto, mai mult decat curatare, detailing auto

spalatoria auto brasov

Toti avem pretentii, si nu doar pentru ca dam bani, ci pentru ca ne dorim sa primim servicii de maxima calitate. Nimanui nu-i place ca serviciile pe care le-a platit sa fie sub nivelul asteptarilor. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste serviciie de detailing auto Brasov.

Cum alegi din plaja de servicii de detailing auto Brasov?

Nu stiu despre voi, dar cand vine vorba de curatenie si igiena, ma apuca asa cate un fior in care nici un fir de praf nu are voie sa scape.  Si pentru ca eu am aceasta doza de nebunie este greu sa gasesc oameni care sa rezoneze cu acest lucru.

A fost dificil sa gasesc o locatie pentru detailing auto in Brasov careia sa ii raman dedicata, dar cand am descoperit-o, nu a mai scapat de mine. 🙂 Mai in gluma, mai in serios, daca iti doresti o igienizare completa a autoturismului, cere recomandari.

Recomandarile „calde”, adica venite de la cei care te cunosc au mai multa greutate decat cele reci. Internetul iti ofera toate informatiile pe tava, dar sunt ele corecte? Asa ca, dupa ce obtii informatiile dorite, nu iti ramane decat sa testezi.

Detailing interior auto sau nici un centimetru „scapat”

Cand vine vorba de curatarea interioara a masinii, nu ma refer doar la banchete, usi si covorase. Praful intra peste tot, deci vreau o aspirare completa, vreau o curatare intensa a tuturor materialelor din masina. Cati ati vazut voi sa va curate cu atentie plafonul, portbagajul masinii si orice spatiu acoperit sau nu de material textil.

In plus, pentru fiecare material gasit in masina au folosit solutii de curatare diferite. Pielea este atent curatata si ingrijita pentru a-si recapata aspectul proaspat. Volanul are parte de atentie speciala. Merita, nu?

Desi sunt maniaca (de curatenie vorbesc!), nu cred ca as fi curatat la fel de bine ca ei. Sunt locuri in masina la care nici nu m-am gandit. :).

Polisarea si curatarea exterioara a masinii

Eu am o fixatie pentru micile zgarieturi care pot aparea in urma unor procese mai dure de spalare. Nici polisarea nu trebuie lasata la indemana oricui. Granulatiile sunt diferite si odata cu indepartarea murdariei poti avea surprize neplacute.

Specialistii, in functie de culoarea masinii si de gradul de murdarie, trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie. Cerurile de protectie sunt obligatorii, ca si coatingurile hidrofuge. Ploaia nu este cel mai bun prieten al masinii tale.

Unul din cei mai mari dusmani il reprezinta sarea. Iarna ai nevoie de curatari auto dese tocmai din pricina sarii care se depune pe aripi si pe jante. Sarea este acida si neinepartata, va „roade” din masina ta. Nici indepartarea superficiala nu este de folos…

O masina intretinuta corect iti va prietena credincioasa mai mult timp. Gaseste un serviciu de detailing auto Brasov dupa inima ta si ramai fidel.