Motive sa apelezi la un neurolog Cluj care colaboreaza cu CAS

neurolog cluj cas damian popescu

Daca dumneavoastra sau o persoana apropiata aveti simptome inexplicabile care ar putea avea legatura cu creierul sau sistemul nervos, medicul dumneavoastra va poate recomanda un examen neurologic. Neurologii sunt specialisti care trateaza boli ale creierului si maduvei spinarii, nervilor periferici si muschilor. Astazi vom adresa cateva situatii in care recomandam vizita la un neurolog Cluj CAS.

Dureri de cap cronice sau severe
Daca aveti migrene frecvente si inexplicabile, probabil ca ar trebui sa va programati la un neurolog. Mai ales cand simptomele sunt asociate cu deficite neurologice sau tratamentele incercate se dovedesc ineficiente.

Durere cronica
Atunci cand durerea este cronica si medicul dumneavoastra primar nu va poate ajuta sa o gestionati, ar trebui sa luati in considerare trimiterea la un neurolog. Deoarece ar putea exista un alt motiv de baza pentru simptome, este bine sa faceti investigatii complete.

Ameteala
Experimentarea vertijului (senzatia ca te invartesti) sau dificultati in a va mentine echilibrul ar putea fi un semn al ceva mai grav.

Amorteala sau furnicaturi
Amorteala sau furnicaturile, mai ales atunci cand apar pe o parte a corpului sau apar brusc, ar putea fi un semn al unui accident vascular cerebral sau al unei alte afectiuni grave.

Probleme de miscare
Dificultatile de mers, tremurul picioarelor, tremurul si smuciturile neintentionate, toate pot fi semne ale unei probleme ale sistemului nervos.

Probleme de memorie sau confuzie
Agravarea problemelor de memorie, schimbarile de personalitate sau amestecul de cuvinte ar putea fi semne ale bolii Alzheimer.

Ce spune un neurolog Cluj despre epilepsie?

Un neurolog Cluj CAS poate ajuta la identificarea cauzei simptomelor si la crearea unui plan de tratament. Ei pot adresa atat afectiunile neurologice comune, cat si cele complexe. In timpul unui examen neurologic, medical poate folosi anumite instrumente pentru a evalua sistemul nervos.

De asemenea, pot fi testate abilitatile motorii, echilibrul, coordonarea si starea mentala.
Scleroza multipla (SM) este un exemplu de afectiune complexa care poate fi cel mai bine tratata de un neurolog. Cluj CAS Pacientii pot beneficia de expertiza unui neurolog care este familiarizat cu cele mai recente cercetari si optiuni de tratament pentru afectiuni neurologice.

Dr. Damian Popescu, Neurolog in clinica Mind Reset din Cluj