Sisteme de etichetare la raft de la RMS

sisteme etichetare la raft

Indiferent de nevoile de promovare și afișare ale afacerii tale, întotdeauna vei găsi o varietate de accesorii care pot contribui la eficientizarea activității pe care o desfășori. Discutând deunăzi cu o prietenă de ale mele ce lucrează într-un hipermarket, am fost surprinsă să descopăr multitudinea de sisteme de etichetare la raft. Tot de la ea am aflat de compania SC Retail & Management Solutions SRL ce are ca obiect de activitate importul și distribuția de accesorii rafturi metalice, accesorii supermarket, coșuri autoservire, cărucioare, sisteme se expunere, sisteme de acces și dirijare client, tehnică de frig, proiectare și amenajare magazine.

Cosuri de cumparaturi pentru cresterea vanzarilor

Oferta de sisteme de etichetare la raft este diversă, așa încât fiecare magazin are libertatea să evidențieze produsele într-o manieră cât mai plăcută ochiului cumpărătorului.

Distingem astfel sisteme port etichete transparente, colorate, din plastic sau PVC, puse în valoare cu ajutorul etichetelor PVC și a markerelor lichide cu cretă. Includem aici: sisteme cu clemă, cu talpă, cu țepușă, semnalizare la raft, sisteme cilindrice pentru mezeluri, casete preț.

Ce faci însă când vrei să captezi atenția cumpărătorului și să crești vânzările?

Optezi pentru profile port etichete preț din PVC, în ideea de a transmite informații legate de produse aflate în ofertă, promoții sau prețuri. Transparente ori colorate astfel de sisteme de etichetare la raft sporesc vizibilitatea produselor: profile universale cu bandă dublă adezivă, profile mecanice pentru rafturi comerciale, profile pentru rafturi din lemn sau sticlă, profile preț cu fixare pe rafturi tip grilaj din sârmă și coșuri din sârmă, profile pentru cârlige, bandă decor pentru profile.

Solutii pentru magazine, etichetare si sisteme expunere la raft

Prin urmare, accesează serviciile companiei Retail and Management Solutions atunci când organizezi o campanie publicitară. Profesioniști în domeniu, aceștia îți vor oferi o soluție pliată pe profilul tău.

Nu mai sta pe gânduri: mergi și discută despre proiectul la care lucrezi și impreună veți agrea sisteme de etichetare la raft adaptate promoției, cât mai vizibile cu putință.