Trape de fum pentru protecție impotriva incendiilor

trapa de fum

Știați că în majoritatea cazurilor de incendiu, lipsa de oxigen și nu contactul cu focul sau cu gazele fierbinți conduce la un număr ridicat de victime? În acest sens, noile reglementări legale acordă prioritate absolută salvării vieții, în detrimentul proprietății. GBA Plastik, unicul producător de trape de fum și luminatoare din Romania și-a câștigat prestigiul grație mixului perfect dintre personalul calificat și tehnologie. Rezultatele excelente și durabilitatea lucrărilor vorbesc de la sine.

Iată, așadar, un subiect controversat ce va scoate la lumină necesitatea utilizării acestor sisteme de protecție. Instalarea de trape de fum cu aplicații în sectorul industrial (hale), public (școli, primării, săli de spectacole) sau privat (casele de scară, beciuri, guri de vizitare cămine) a fost gândită ca o soluție de securitate, datorită intervenției eficiente în stingerea focului.

Trape de fum cu acționare manulă sau de la distanță

De remarcat că evacuatoarele de fum și căldură produse de GBA Plastik respectă standardele europene EN 12101-2, cu marcaj CE și se disting prin acționarea automată (redată de fiola termofuzibilă) sau manuală, de la distanță, cu ajutorul activatorului pirotehnic.

În plus, în cazul necesității de ventilare, există posibilitatea aplicării unui sistem ce va transforma trapa de fum în trapă de fum și ventilație zilnică. Și dacă ne gândim la sursa de lumină naturală, să nu fiți surprinși: iată că dacă discutăm despre trape de fum inserate în luminatoare modulare putem garanta obținerea iluminării zenitale la scară înaltă.

Ar mai fi de remarcat că astfel de sisteme, realizate din policarbonat alveolar termoformat permit operarea la standarde înalte de calitate și siguranță, asigurând fiabilitatea lucrărilor.

Ba mai mult, fie că vorbim despre o construcție nouă sau dimpotrivă, despre una care necesită reabilitare, specialiștii de la GBA Plastik își susțin clienții prin servicii integrate, de la consultanță, până la finalizarea cu succes a proiectelor în care se implică.

Prin urmare, nu uitați: fiecare clădire este unică, iar oferta tehnică pentru determinarea necesarului de trape de fum va fi personalizată în funcție de particularitățile proiectului.